Turer og aktiviteter

DNT Asker Turlag arrangerer turer og aktiviteter i nærmiljøet for alle aldersgrupper. Finn DIN tur og bli med ut! 

Turer for voksne

Turene er oftest i nærområdet, men vi legger også opp til å bli kjent i turområder litt lenger unna på helgeturene. I den snøfrie perioden er det faste kveldsturer kl. 18 på torsdager og for seniorer går turbussen fra Føyka hver tirsdag kl. 10 hele året.

Topp er Toppers

Bli med på en aldri så liten konkurranse med deg selv og for deg selv! Fra 1. mai til 1. november vil du finne turkasser på toppene for 12 turmål, der du kan registrere deg hver gang du er på den aktuelle toppen.

Gå til:

Bildegalleri

Turbo i farta
Turbo i farta Foto: Tonje C. Aaby

Barnas Turlag Asker

DNT Asker turlag har flere aktiviteter under Barnas Turlag.  Dette inkluderer famileturer for hele familien og trilleturene, og de eldste barna (8-12 år) har sitt eget turprogram.

Turforslag

Er du kjent i vårt nærområde? Visste du at det finnes spennende kjempesteiner i Asker? Har du noen gang tatt deg en pause midt i en bregnejungel? Og har du lagt merke til kjempe-selja som står på en odde i Semsvannet?

Foto: Tonje C. Aaby

Trilleturer og bæremeisturer

Har du foreldrepermisjon eller er hjemme med en liten en og har lyst til å komme deg ut på tur med barnevogna? Vi trenger flere trilleturledere for å kunne gjennomføre ukentlige trilleturer. Ta bare kontakt!

Foto: Heidi Bakken

Sprekingturer

Dette er turer for deg som ønsker litt høyere tempo, litt brattere terreng, litt lengre eller generelt litt mer utfordrende turer. På disse turene må du regne med høy puls, pusting og pesing samt å bli litt svett og varm. Vi kan også tilby hyggelig turfølge med likesinnede sprekinger.