Velkommen til  åpning av Halvorsenhytta 

Gammel skjønnhet: Halvorsenhytta ble oppført i 1899, og bærer navn etter første eier, komponist Johan Halvorsen. Bak sees Tveitersetra.
Gammel skjønnhet: Halvorsenhytta ble oppført i 1899, og bærer navn etter første eier, komponist Johan Halvorsen. Bak sees Tveitersetra. Foto: Kjetil Olsen Vethe

Velkommen til åpning av Halvorsenhytta den 20. august!

Det er med glede vi inviterer til åpning av Halvorsenhytta som ligger flott til med vid utsikt mot sørøst, ikke langt fra Semsvannet. Nå har mange turglade mennesker fra Asker Turlag - DNT Oslo og Omegn sine medlemmer og ikke medlemmer gledet seg lenge til hytta kan brukes.

Turistforeningen, som Asker Turlag er en del av, har fra før av Småvannsbu i Kjekstadmarka og Hovdehytta i Vestmarka. Halvorsenhytta ved Tveitersetra i Vestmarka blir dermed ubetjent hytte nummer tre.

Hytta blir et fint tilbud til bl.a småbarnsfamilier, og det er nå mulig å gå fra hytte til hytte fra Småvannsbu via Hovdehytta til Halvorsenhytta.

Program

Søndag, 20. august kl.13
Ordfører Lene Conradi foretar den formelle åpningen. Det vil bli enkel servering og fin underholdning. 

Asker Turlag stiller med turledere

Tur 1
Oppmøte på Holtmarksvei P-plass kl. 11. Turen går stort sett på vei. Passer godt for familier med barnevogn og syklende. 

Tur 2
Oppmøte utfartsparkering NaKuHel kl 11. Turen går på sti via Gupu, Furuholen og Fløyta. 

Velkommen!

Foto: Kjetil Olsen Vethe


Foto: Kjetil Olsen Vethe

Skrevet av Tonje Christine Aaby 11. august 2017