Topp er Toppers

Bella nyter utsikten fra Skaugumsåsen
Bella nyter utsikten fra Skaugumsåsen Foto: Ove Løken

Resultatet for Topp er Toppers 2021 er klart, og vi har trukket ut tre vinnere som alle har besøkt samtlige 10 topper i fjorårets Topp er Toppers-konkurranse. Alle tre får en liten hilsen hjem på døra for god innsats i 2021. 

Vinnerne er:

  • Christine Ellingsen; har gått alle toppene sammen med venninnen Marianne Grønli Revheim som hjemmekontorprosjekt i 2021. De har kost seg skikkelig sammen på tur.
  • Knut Lindås; har besøkt alle toppene i både 2020 og 2021, og opplever Topp er Toppers som en god motivasjon til å gå på nye stier og besøke fine steder. 
  • Ove Løken; har besøkt alle toppene sammen med sitt faste turfølge, Border collien Bella. De er godt i gang med å besøke toppene i år igjen. 
Svartvannsåsen
Svartvannsåsen Foto: Marianne Grønli Revheim
Utsikt fra Grosetkollen
Utsikt fra Grosetkollen Foto: Knut Lindås

Topp er Toppers 2022 er allerede i gang, og vi har utvidet med to topper til, så nå er det totalt 12 topper å besøke i Topp er Toppers. Nye topper er Stikkvannskollen på 361 moh i Hurum og Herstadhei på 343 moh i Røyken. 3 vinnere blir trukket ut på slutten av året fra alle de som besøker alle toppene i løpet av 2022. https://asker.dntoslo.no/topp-er-toppers/

Herstadhei
Herstadhei Foto: Lars Christian Iversen
Stikkvannshytta
Stikkvannshytta Foto: Lars Christian Iversen