God Jul

God Jul
God Jul

DNT Asker Turlag ønsker dere alle en god og fredelig jul og et godt nytt turår.


Julen 2020

Kjære turvenner!
Snart er det jul og det er tid for å se tilbake på året som har gått. Et helt uvirkelig år har vi lagt bak oss! 2020 ble det året da vi måtte stenge alle DNT-hyttene og avlyse alle turene. Likevel kan vi slå fast at friluftslivet står sterkere enn noen gang!
Etter en tung vinter, kunne vi gjenåpne noe av tilbudet i sommer. En stor takk sendes til våre frivillige og tilsyn på hyttene, som har lagt ned en enorm innsats med å tilrettelegge for fortsatt å kunne gjennomføre våre aktiviteter med godt smittevern og trygge opphold på våre hytter.
Medlemmer og andre turvenner har vist oss støtte gjennom stor interesse for DNT-tilbudet i hele dette underlige året. Folk har virkelig strømmet til friluftslivet - og det håper vi kan være hyggelig å ta med seg også inn i det nye året. Nå er det tid for å senke skuldrene og nyte juleferien! Bruk denne spesielle jula til ekstra mange turer ute i naturen! Hva med en båltur i marka, istedenfor juleselskap inne? Og pakk gjerne inn en tur-invitasjon eller to og legg under juletreet!

Vi ønsker våre venner en riktig god og fredelig jul – og et godt nytt turår!

Julehilsen fra
DNT Asker Turlag

Skrevet av Cecilie Bergskås Helle 10. desember 2020