Drømmejobben?

Vedstablingskonkurranse
Vedstablingskonkurranse Foto: Ingeborg Sølvsberg Dolven

Vi ønsker oss dyktige, inspirerende og motiverende ungdomsledere til å utvikle aktivitetstilbudet for barn og unge i DNT Asker Turlag!


Er du ungdom mellom 16-25? Glad i å være ute? Liker å lede og veilede barn og unge? Ønsker å få muligheten til å jobbe med friluftsaktiviteter? Motivert til å fylle på kompetansen med ulike kurs innen friluftsliv og ledelse?


Vi i DNT Asker Turlag er i ferd med å bygge opp et miljø for ungt Friluftsliv i Asker. Til det ønsker vi oss dyktige ungdomsledere til aktiviteter for barn og unge. Vi er allerede godt etablert med 6 lønnede ungdomsledere til våre ukentlige aktiviteter for barn/ unge i alderen 6-19 år, herunder Lek Deg Sprek (6-12 år), Friluftsklubben #FUN (10-13 år) og #AskerOnsdag (13-19 år). Les mer her: https://asker.dntoslo.no/dnt-ung/

Pr. nå ønsker vi oss ungdomsledere til Friluftsklubben #FUN på Borgen, hver tirsdag kl 14.30-16.30.

MEN; vi skal utvide tilbudet og trenger utover høsten/ vinteren flere dyktige ungdomsledere til en eller flere aktiviteter på ettermiddag/ kveldstid andre steder i kommunen (Fra 1-3 t. pr aktivitet). Så selv om tirsdager ikke passer for deg, er det altså andre muligheter.

Send kortfattet søknad med kontaktinfo, litt om deg selv og motivasjon for å søke jobben, erfaring med friluftsliv, evt om du har erfaring med aktivitetsledelse eller arbeid med barn/ unge og evt hvilken aktivitet/ aldersgruppe som er mest aktuell. Dersom du søker konkret på Friluftsklubben #FUN på tirsdager er det fint om du skriver dette i søknaden. Det kreves politiattest til stillingen.

cecilie.bergskas@dntoslo.no


Gleder oss til å høre fra deg!

Skrevet av Cecilie Bergskås 8. september 2020