DNT Beklager feil på Sjekk-UT

Topp er Toppers Asker
Topp er Toppers Asker Foto: Tonje Aaby

På grunn av en feil under flytting av DNTs databaser før sommeren har innsjekkinger i sjekk-UT appen som er gjort i perioden 4. juni til 7. juli dessverre forsvunnet.

Info fra DNT sentralt:

Vi har jobbet på spreng for å finne igjen og gjenopprette disse innsjekkingene som er forsvunnet, men dessverre uten hell. 

Vi er svært lei oss for at dette har skjedd, og kan ikke gjøre annet enn å si et stort BEKLAGER til alle foreninger/ turlag og alle brukere som har mistet innsjekkingene sine.

I en periode var også alle innsjekkinger for mars/april/mai borte, men disse klarte vi heldigvis å gjenopprette fra en gammel back up. Vi hadde også noen problemer med at disse innsjekkingene ikke ble vist i appen, selv om de lå i databasen, men denne feilen er også rettet nå. 

DNT sentralt har gjennom hele sommeren fortløpende svart på alle henvendelser fra brukere som har tatt kontakt via tilbakemeldingsfunksjonen i appen, via Facebook og e-post eller via telefon til medlemsservice.

...................................................................................................................................................................................................

For dere som ønsker å delta i konkurransen Topp er Toppers Asker, ta kontakt med DNT Asker Turlag på mailto:askerturlag@dntoslo.no med navn på deltaker, hvilke topper og datoer for når dere var på toppene i denne perioden, så skal vi sørge for at det blir med i sammendraget.

Vi beklager igjen det intrufne.

Skaugumsåsen
Skaugumsåsen Foto: Cecilie Bergskås