Påskekonkurranse!

Påskekonkurranse
Påskekonkurranse Foto: Marius Dalseg

Våre turer er avlyst og våre hytter er stengt. Så mens vi drømmer om sol, snø, fregner og påsketur, inviterer DNT Asker Turlag til  påskekonkurranse! Premier blir trukket ut blant de som mellom mandag 6. april og 2. påskedag har klart 3, 5 eller 10 av Askers 10 flotte lokale "påsketopper". 

Våre turer er avlyst og våre hytter er stengt, menvi tar vår del av dugnaden for å bekjempe Covid 19. Så mens vi drømmer om sol, snø, fregner og påsketur, inviterer DNT Asker Turlag deg til en konkurranse om å nå noen av våre flotte lokale "påsketopper". Premier blir trukket ut blant de som mellom mandag 6. april og 2. påskedag har klart 3, 5 eller 10 av toppene. Du kan delta i konkurransen ved framgangsmåte 1 eller 2:

 1. Last ned gratis appen SjekkUT på din telefon. Appen er tilgjengelig i Appstore og Google Play. Registrer deg i appen på toppen du har vært, gjerne med bilde om du vil dele utsikten. Du må opprette en brukerkonto for å ha en DNT-brukerkonto, og logge deg på for å kunne ta i bruk appen og sjekke inn på turpostene. Hvis du ikke har en DNT-bruker allerede, kan du enkelt registrere deg når du åpner appen eller på forhånd via Min side på DNT.no Det er gratis å opprette en brukerkonto, og du trenger ikke å være medlem i DNT. Når du er registrert, søker du opp listen Topp er Toppers Asker. Da finner du turmålene og sjekker inn. Dette er vår digitale turpostkasse.
 2. Dersom du ikke ønsker å laste ned appen, kan du sende en e-post med navn og adresse til askerturlag@dntoslo.no med dato for når du var på 3, 5  eller 10 av toppene. Send gjerne et bilde av deg selv på toppene som vi kan benytte på vår hjemmeside.

Toppene er:

 • Haveråsen 439 moh
 • Bergsåsen 459 moh
 • Hovdehytta (Furuåsen) 450 moh
 • Høgås 328 moh (kassen står på utsiktspunktet sør på åsen, ved blåmerket sti)
 • Skaugumsåsen 349 moh
 • Vardåsen 349 moh
 • Breimåseåsen 361 moh (kassen står på utsiktspunktet ved vestenden av Breimåsan)
 • Svartvannsåsen 323 moh (kassen står ved blåstien som går langs åsryggen, der kløfta Bjønnekleiva går ned i Svartvannsdalen).
 • Halvorsenhytta v/Tveitersetra, 350 moh
 • Grosetkollen, Hvalstad, 359 moh

Ta med barna og skap fine påskeminner i ditt nærområdet denne påsken. Naturen har god plass, men husk å holde avstand til hverandre. Minner også om Topp er Toppers-konkurransen som går gjennom hele året, f.o.m 01.01.20-31.12.20, der alle som klarer alle 10 toppene er med i trekningen av fin premie. Les mer her

God påske og God tur!