Topp er Toppers! -blir du med?

Skaugumsåsen
Skaugumsåsen Foto: DNT Asker Turlag

I denne tiden vi nå er inne i, er det å komme seg ut på tur viktigere enn noen gang. Vi oppfordrer til å holde avstand til hverandre, men naturen har heldigvis god plass. Kanskje er tiden inne for å nå alle våre 10 topper i Asker? Søk opp listen Topp er toppers Asker i SjekkUT-appen og bli med i konkurransen. Eller bare gå turen uten å tenker på annet enn å snuse inn vårlufta...


Inntil vi kan ta opp igjen alle aktivitetene våre, ønsker vi å bidra til at enda flere går på tur i nærmiljøet sitt. Friheten man kan oppleve i naturen blir enda viktigere i en periode hvor vi alle skal leve med begrensninger. Vi oppfordrer alle til å bruke vår hjemmeside og vår facebookside samt vår digitale turportal UT.no til å finne inspirasjon til sine nærturer. Når vi nå ikke kan reise langt for å leve friluftslivet, kan vi oppdage nye turperler der vi bor. Det vil også bidra til å spre trafikken i skog, mark og fjell, og dermed begrense smittefaren. Så husk å hold avstand, men naturen har heldigvis god plass.

DNT Asker Turlag ønsker å gi sitt bidrag i denne situasjonen, og sørge for å gi dere inspirasjon i tiden som kommer, både på hjemmeside og på Facebook og Instagram.

Topp er toppers er 10 flotte turmål til de høyeste toppene i Asker nord. last ned SjekkUt-appen, vår digitale turpostkasse, finn listen Topp er toppers Asker og bli med i konkurransen, legg gjerne igjen en hilsen fra toppen! Les mer om Topp er Toppers her.

Eller å bare gå turen uten å tenke på annet enn å snuse inn vårlufta.

Tradisjonen tro legges turbøkene ut i de røde postkassene på toppene 1 mai, men av smittevernhensyn gjøres det fortløpende vurdering.

Det er en tid for alt. Selv i en periode hvor alvoret er stort og bekymringene er mange, skal vi huske at det kommer en tid etter dette. Vi skal tilbake til de sosiale fellesskapene og til aktivitetene som gir livet innhold. Og målet vårt er at DNT-familien skal være klar for å ta med Norge på tur når hverdagen er tilbake.

Inntil da, ta godt vare på hverandre, så skal vi gjøre hva vi kan for at dere skal få gode naturopplevelser for livet.

God tur!

Hovdehytta
Hovdehytta Foto: DNT Asker Turlag
Lad os gjøre det let og billigt, at riktig mange kan komme og se, hva der er stort og vakkert i vort land Thomas Heftye
Utsikt Skaugumsåsen
Utsikt Skaugumsåsen Foto: Cecilie Bergskås
Vardåsen
Vardåsen Foto: Dan Ole Pedersen
Bergsåsen
Bergsåsen Foto: Tonje C. aaby
Bergsåsen -da det var lov å gå i flokk
Bergsåsen -da det var lov å gå i flokk Foto: DNT Asker Turlag
Soloppgang over Halvorsen
Soloppgang over Halvorsen Foto: Cecilie Bergskås