Kom Deg Ut-dagen Asker

Kaffe-Lars
Kaffe-Lars Foto: Cecilie Bergskås

Kom Deg UT-dagen Asker vinter 2020.

For en fin søndag det ble! Bålkaffen i rolig hånd, vafler på karusell, små og store, høyt og lavt. De frivillige og de fremmøtte strålte om kapp med Asker-sola på Friluftshuset i Borgenveien 100. Sammen skapte de en helt vanlig søndag helt spesiell!

I samarbeid med Kulturåret 2020, Asker Idrettsråd, BUA Heggedal, Asker Snowboard og Freestyleklubb og Borgen Vel, ble vinterens Kom Deg Ut- dag arrangert 2 februar av DNT Asker Turlag. 

I mangel av snø, måtte man være litt kreative. Så når ski og akebrett måtte glimre med sitt fravær, kom trampoline, klatretårn, natursti for de minste og kunstbakke for snowskate til sin fulle rett i Askersola. Og med bålkos, Kaffe-Lars og gratispølser fra Gilde og en vaffelkarusell med reneste Reodor-felgen-tilsnitt, ble dette en herlig familiesøndag for de ca 550 fremmøtte.

Friluftshuset i Borgenveien 100 fikk vist seg frem med ny bålplass, gapahuk og hinderløype i skogen, tilrettelagt for allment bruk. DNT Asker Turlag er fanebærer for det nære friluftslivet og mulighetene som finnes rett utenfor stuedøra.

Tusen takk til alle frivillige som brukte denne søndagen til å skape gode naturopplevelser for andre, og tusen takk til de som kom, sammen skapte de denne helt vanlige søndagen helt spesiell! 

En hengekøye for både hvil og oversikt
En hengekøye for både hvil og oversikt Foto: Live Bergskås Helle
Vaffelkarusell
Vaffelkarusell Foto: Cecilie Bergskås