Nissen kom til Asker

Nissen kom til Asker
Nissen kom til Asker Foto: Budstikka

Nissen kom til DNT Oslo og Omegn og DNT Asker Turlag i går! Vi trodde vi skulle bli intervjuet av Budstikka om den jobben vi gjør i Asker, men det vi ikke visste, var at en nisse med rød lue og blå jakke hadde invitert seg selv med. Nissen het Stig og var fra Gjensidigestiftelsen. Med seg i sekken hadde han med seg 1,5 mill. til «Ungt Friluftsliv i Asker»!


Vi ble i utgangspunktet oppfordret til å søke et noe mindre beløp, men i alt vi gjør er kjernetanken forutsigbarhet, gjenkjennbarhet, kvalitet og ikke minst rendyrking og videreutvikling av det vi har tro på. Dette krever innsats over tid, og det var viktig for oss å synliggjøre i søknaden. Vi søkte derfor med et toårsperspektiv, hvilket åpenbart falt i god jord. (Selv om tidsperspektivet selvsagt er uoverskuelig 😉)

Dette gir oss handlingsrom til satse videre på ungt Friluftsliv i Asker, og fortsette å gi gode naturoppplevelser til barn og unge. Dette betyr utvidelse av allerede eksisterende aktiviteter som Friluftsklubben #FUN og #AskerOnsdag, samt videreutvikling og etablering av flere friluftsarenaer og møteplasser i Asker, der først og fremst barn og unge, men også voksne kan drive både egenorganisert aktivitet og organisert aktivitet i regi DNT. Dette er en anerkjennelse av jobben som gjøres i DNT Asker Turlag og den gjenklangen DNT har ute blant folk. Tusen takk for tilliten, dette skal komme Askers befolkning virkelig tilgode!

Vi er veldig stolte og veldig glade, og ja vi ble lurt! Så om det skulle bli litt tynnere under juletreet på selve kvelden i år, ja så er det helt greit😊


Riktig god jul ønsker vi dere, og vi ser frem til et 2020 fylt med mange fine naturopplevelser!


Her er linken til artikkelen i Budstikka: Nissen kom til Asker


Nissen kom til Asker
Nissen kom til Asker Foto: Budstikka

Skrevet av Cecilie Bergskås 18. desember 2019