Vardåsen utsikt
Vardåsen utsikt Foto: Cecilie Bergskås Helle

Topp er Toppers! -Konkurranse

Klar for en real UTfordring? Sjekk inn på hver av de 10 høyeste toppene i Asker! De som har klart alle 10 toppene i løpet av perioden, vil få premie!


Det er to fremgangsmåter for å delta i konkurransen:

1: Last ned SjekkUT på din telefon Appen er gratis og tilgjengelig i Appstore og Google Play. Registrer deg inn på toppen du har vært. (beskrivelse i appen), gjerne med bilde om du vil dele utsikten! Når du har vært på alle 10 toppene, tar du skjermbilde av alle dine innsjekkinger, og send bildet til askerturlag@dntoslo.no. Send gjerne med et bilde av deg selv på toppen, eller utsikten, som vi kan benytte på våre hjemmesider!

2: Dersom du ikke ønsker å laste ned appen, kan du sende en e-post til askerturlag@dntoslo.no med dato for når du var på de 10 toppene, og gjerne et bilde av deg selv på toppen(e) som vi kan benytte på våre hjemmesider. 

Turposten, -den gode, gamle gjesteboka, vil fortsatt være på toppen, og det er veldig hyggelig om du skriver deg inn når du har nådd målet. Vi har dessverre ikke kapasitet til å gjennomgå alle bøkene til denne konkurransen.

Konkurransen går fra 01.012019-31.12.2019

Hva er sjekkUT?

Med SjekkUT-appen kan du finne dine favoritturposter og skjulte perler nær der du er. Du kan sjekke inn digitalt, signere gjesteboken og dele opplevelsen på sosiale medier. Appen er gratis og tilgjengelig i Appstore og Google Play.

Med appen kan du: 

  • Sjekke inn digitalt på turposten med mobiltelefon din
  • Se hvor mange og hvilke turposter du har sjekket inn på
  • Ta et bilde av deg selv på turposten og dele på sosiale medier 
  • Signere den digitale gjesteboka for hver turpost 
  • Se kart som viser hvor du er og turpostene i nærheten 

Opprett brukekonto for komme i gang! 

Du må ha en DNT-brukerkonto og logge deg på for å kunne ta i bruk appen og sjekke inn på turpostene. Hvis du ikke har en DNT-bruker allerede kan du enkelt registrere deg når du åpner appen eller på forhånd via Min side på dnt.no. Det er gratis å opprette en brukerkonto, og du trenger ikke være medlem i DNT.

Skaugumsåsen
Skaugumsåsen Foto: Cecilie Bergskås Helle