Vardåsen by night
Vardåsen by night Foto: Cecilie Bergskås Helle

Topp er Toppers! -Konkurranse

Klar for en real UTfordring? Sjekk inn på hver av de 10 høyeste toppene i Asker! Premier blir trukket ut blant de som har klart alle 10 toppene i løpet av året, fra 1. januar til 31. desember. 


Det er to fremgangsmåter for å delta i konkurransen:

1: Last ned SjekkUT på din telefon Appen er gratis og tilgjengelig i Appstore og Google Play. Du ternger ikke være medlem i DNT for å opprette bruker. Registrer deg inn på toppen du har vært. (beskrivelse i appen), gjerne med bilde om du vil dele utsikten! Når du har vært på alle 10 toppene og sjekket inn, er du med i konkurransen. Grunnet personvernhensyn, kan vi ikke benytte bildene du tar i appen på våre hjemmesider. Tar du et bilde du vil dele av deg selv på toppen, eller utsikten, som vi kan benytte på våre hjemmesider, send det til askerturlag@dntoslo.no Det blir vi glade for! 

2: Dersom du ikke ønsker å laste ned appen, kan du sende en e-post til askerturlag@dntoslo.no med dato for når du var på hver av de 10 toppene, og gjerne et bilde av deg selv på toppen(e) som vi kan benytte på våre hjemmesider. 

Turposten, -den gode, gamle gjesteboka, vil fortsatt være på toppen, og det er veldig hyggelig om du skriver deg inn når du har nådd målet. Vi har dessverre ikke kapasitet til å gjennomgå alle bøkene til denne konkurransen.

Konkurransen går fra 01.01.2020-31.12.2020. Premier blir trukket ut blant de som har klart alle 10 toppene i løpet av året, fra 1. januar til 31. desember. 

Sees på toppen!Hva er sjekkUT?

Med SjekkUT-appen kan du finne dine favoritturposter og skjulte perler nær der du er. Du kan sjekke inn digitalt, signere gjesteboken og dele opplevelsen på sosiale medier. Appen er gratis og tilgjengelig i Appstore og Google Play.

Med appen kan du: 

  • Sjekke inn digitalt på turposten med mobiltelefon din
  • Se hvor mange og hvilke turposter du har sjekket inn på
  • Ta et bilde av deg selv på turposten og dele på sosiale medier 
  • Signere den digitale gjesteboka for hver turpost 
  • Se kart som viser hvor du er og turpostene i nærheten 

Opprett brukekonto for komme i gang! 

Du må ha en DNT-brukerkonto og logge deg på for å kunne ta i bruk appen og sjekke inn på turpostene. Hvis du ikke har en DNT-bruker allerede, kan du enkelt registrere deg når du åpner appen eller på forhånd via Min side på dnt.no. Det er gratis å opprette en brukerkonto, og du trenger ikke være medlem i DNT.

Skaugumsåsen
Skaugumsåsen Foto: Cecilie Bergskås Helle