Internasjonale torsdagsturer

Fellestur

Dato
11. oktober 2018 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Famileaktiviteter, Flyktninger, Sosialt, Nærmiljø, Moro, Meningsfullt
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Annenhver torsdag kl.18.00 er det  internasjonale torsdagsturer fra Borgenveien 100. (Noen ganger annet oppmøtested, følg med)

Vi avsluttet sesongen før sommeren med en fantastisk tur til Galdhøpiggen med 30 deltakere. Nå vil vi trene til ny tur neste år, men like viktig er de ukentlige sosiale turene i marka her i Asker. Alle er hjertelig velkomne til å være med på torsdagsturene, samt de Internasjonale søndagsturene vi setter opp jevnlig, uavhengig av om målet er å bestige Norges tak våren 2019. 

Annenhver torsdag kl.18.00 fra Borgenveien 100, går vi tur som et ledd i vårt turprosjekt "Til Topps". Turene varer ca. 1,5 time og har ulike ruter hver gang. Det er god anledning til å bli kjent med både deltakere, og området i og rundt Borgen. Alle er velkomne, både som deltakere og frivillige. Turene går på stier og småveier, og tilpasses vær og føre. Etter tur samles vi noen ganger inne eller ute til en kopp te / kaffe / saft, og noe å bite i.

Dette er en del av Friluftsliv på Borgen. Til Topps er i utgangspunktet et prosjekt i samarbeid mellom Røde Kors, IMDI (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet) og DNT der målet er Galdhøpiggen juni 2019. 

Turprosjektet Til Topps er i Asker et samarbeid mellom Asker Frivillighetssentral Hasselbakken, Asker Kommune og Asker Turlag / DNT OO.

Velkommen til alle!

 

Hver torsdag kl.18.00 fra Borgenveien 100, går vi tur som et ledd i vårt ferske turprosjekt "Til Topps". Dette er en del av Friluftsliv på Borgen. Til Topps er i utgangspunktet et prosjekt i samarbeid mellom Røde Kors, IMDI (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet) og DNT der målet er Galdhøpiggen 29.-30.juni 2018. Det er turer hver torsdag kl.18.00 fra Borgenveien 100. Turene var korte i starten, men varer nå i ca. 1,5 time. Det er god anledning til å bli kjent med både deltakere og området i og rundt Borgen. Alle er velkomne, både som deltakere og frivillige. Turene går på stier og småveier, og tilpasses vær og føre.

Etter tur samles vi inne eller ute til en kopp te / kaffe / saft, og noe å bite i.

Søndagene 22.april, 3.juni og 24.juni arrangerer vi Internasjonale Søndagsturer. Velkommen til alle!

Turprosjektet Til Topps er i Asker et samarbeid mellom Asker Frivillighetssentral Hasselbakken, Asker Kommune og Asker Turlag / DNT OO. Turtilbudet støttes av milder fra Akershus Fylkeskommune.

Velkommen!

Internasjonale torsdagsturer

Annenhver torsdag kl.18.00 er det  internasjonale torsdagsturer fra Borgenveien 100. (Noen ganger annet oppmøtested, følg med) Vi avsluttet sesongen før sommeren med en fantastisk tur til Galdhøpiggen med 30 deltakere. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Martha Takvam
  • Erik Fredriksen