Til Topps med flyktninger

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Annenhver torsdag kl.18.00 fra Borgenveien 100, går vi tur som et ledd i vårt ferske turprosjekt "Til Topps". Dette er en del av Friluftsliv på Borgen. Til Topps er opprinnelig et prosjekt i samarbeid mellom Røde Kors, IMDI (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet) og DNT der målet er Galdhøpiggen 29.-30.juni 2018. (Se egen nyhetssak) Det blir turer annenhver torsdag i oddetallsuker. Turene er korte i starten, og det blir god anledning til å bli kjent med både deltakere og området i nærheten av Borgenveien 100. Etterhvert går vi lengre turer, og når vinteren er på hell starter vi i tillegg med søndagsturer.  Alle er velkomne, både som deltakere og frivillige.

Etter tur samles vi inne eller ute til en kopp te / kaffe / saft, og noe å bite i.

Turprosjektet Til Topps er i Asker et samarbeid mellom Asker Frivillighetssentral Hasselbakken, Asker Kommune og Asker Turlag / DNT OO.

Velkommen!

Til Topps med flyktninger

Annenhver torsdag kl.18.00 fra Borgenveien 100, går vi tur som et ledd i vårt ferske turprosjekt "Til Topps". Dette er en del av Friluftsliv på Borgen. Til Topps er opprinnelig et prosjekt i samarbeid ...

Kontaktinformasjon: