Ferskingkurs i Friluftsliv - Ettermiddagskurs

Dette arrangementet er over!

NB: 10 timers kurs over 3 ettermiddager.
Tid: Kurset går over 3 kvelder, og varer over ca. 3 timer hver kveld.  Man melder seg på alle tre dagene ved påmelding. 

Kursdager er: 21., 25. og 26. april klokka 18.00 - 21.00


Ønsker du å lære deg grunnleggende ferdigheter i friluftsliv og bli inspirert til å gå mer på tur? Da er ferskingkurset noe for deg!

DNT Asker Turlag inviterer nå til ferskingkurs for alle som ønsker å bli tryggere, eller lære mer om friluftsliv. Kurset passer for deg som har gått litt på tur før, og deg som er helt nybegynner. Dette er et praktisk kurs, og vi er ute under hele kurset. Målet med kurset er at du som deltaker skal føle deg trygg på å ferdes i skogen, og bli inspirert til å dra på tur!

Kurssted: Friluftshuset i Borgenveien 100, Vi sitter ved gapahuken rett nedenfor selve friluftshuset. 

Temaene på kurset er:

- Allemannsretten: Hvor kan man gå og hva må man ta hensyn til?

- Stier og merking: Hvordan fungerer merking og skilting og hva er lurt når man går på sti?

- Bekledning: Hva bør man ha på seg og med i sekken?

- Bål: Hva er det best og fyre med og hvordan fyrer man et bål?

- Kart og kompass: Hvordan leser man kartet og hva gjør man med kompasset?

- Matlaging ute: Hva kan man lage ute og hvordan tilbereder man mat på tur? 

- Turplanlegging: Hvor langt kan man gå på en dag og hvordan planlegger man en fin tur?

Mat: Vi serverer kaffe og te på alle kurskveldene, og siste kvelden lager vi felles mat på primus og bål. 

Mer info: Det kommer en info mail i forkant av kurset med litt mer detaljert info om kurset og oppmøte.

Pris: Kurset koster kr. 150,- for medlemmer og kr. 300,- for ikke-medlemmer.
Det betales på Vipps til DNT Asker Turlag # 58397 før kursstart. Meld deg inn her!

 

Ferskingkurs i Friluftsliv - Ettermiddagskurs

NB: 10 timers kurs over 3 ettermiddager. Tid: Kurset går over 3 kvelder, og varer over ca. 3 timer hver kveld.  Man melder seg på alle tre dagene ved påmelding.  Kursdager er: 21., 25. og 26. april klokka 18.00 - ...

Kontaktinformasjon: