Kom deg ut dagen i Asker - Åpne markahytter Wentzelhytta, Sjåførboligen og Småvannsbu

Arrangement

Dato
5. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegutdagen, Natursti, Orientering, Matpåbål, Komdegutdagen2021
Arrangører
DNT Asker Turlag, Barnas Turlag Asker , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Kom deg ut-dagen
Dette arrangementet er over!

VELKOMMEN til Kom deg ut-dagen 5. september med Åpne Markahytter

På følgende DNT-hytter i Asker vil det være frivillige fra DNT som legger til rette for hygge, enkel bevertning og omvisning i og rundt hytta: 

Det er lite vann i brønnene på Wentzelhytta og Småvannsbu, så flott om alle som kommer tar med vann til eget forbruk til saft, kaffe og te - og egen kopp:-)

  • Wentzelhytta: Grilling av gratis pølser (en til hver deltaker), natursti, hengekøyesone og omvisning / informasjon om hytta og mulighetene rundt. Ta gjerne med egen mat til bålpanna også:)
  •  
  • Småvannsbu; Servering av boller, kaffe/ te og varm saft, natursti og omvisning / informasjon om hytta og mulighetene rundt. Bålpanna blir tent, så ta gjerne med egen mat til å steke på bålet. 
  •  
  • Sjåførboligen: Grilling av gratis pølser (en til hver deltager), natursti, turorientering, KUBB, krabbefiske, lek i fjæra og kanskje et bad:) Samt informasjon og omvisning i hytta. 
    • Vi oppfordrer folk til å parkere ved Vollen Ungdomsskoleeller Sjøstrand på grunn av begrenset med p-plasser ved Elnestangen.

Tid: 11.00 - 14.00 alle stedene.

Velkommen til en hyggelig familiedag, og kanskje vil noen også forsøke seg på Natt i naturen fra 04.september til 05.september!

Det blir ulike aktiviteter i tilknytning til de ulike hyttene, som natursti, for barna, turorientering med ulik vanskelighetsgrad. Kom og heng med oss i hengekøya eller prøv deg på slakk line.  Og selvsagt kommer vår kjære maskot Turbo innom en av hyttene, hvilke er foreløpig ikke bestemt...

Sees på markahyttene og på tur:-)

 

Kom deg ut dagen i Asker - Åpne markahytter Wentzelhytta, Sjåførboligen og Småvannsbu

VELKOMMEN til Kom deg ut-dagen 5. september med Åpne Markahytter På følgende DNT-hytter i Asker vil det være frivillige fra DNT som legger til rette for hygge, enkel bevertning og ...

Kontaktinformasjon: