Friluftsklubben #FUN

Dette arrangementet er over!

Friluftsklubben #FUN 5. -7. trinn

Fast hver tirsdag etter skolen, hele året, foruten i skolens ferier. 

Vi er klare for lek, latter, litt bøll og fine naturoppplevelser høyt og lavt i Asker! Husk å kle dere godt etter vær og vind.

Arrangementet er gratis. 

Tid: kl 14.30-16.30

Oppmøtested: Friluftshuset i Borgenveien 100

Husk: Kle dere godt, gode varme sko, varm jakke, evt regnklær, votter og lue.

 

Sees!

Aktiviteten gjennomføres i tråd med regler om smittevern.

Hva er Friluftsklubben #FUN?

Går du i 5. - 7. trinn? Liker du å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt? Bli med oss på tur!

Hver tirsdag gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi Friluftsklubben #FUN. Mat på bål, topptur, uteleik, spillkvelder, klatring, padling, hundekjøring, trugetur, turorientering, hodelykttur, samhold og gode friluftsopplevelser. Vi ser at mat er viktig, og hver gang vil vi lage mat enten på bål eller primus eller evt andre alternativer i bålforbudsperioder.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding, vil dette opplyses spesifikt under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på denne aktiviteten.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på denne aktiviteten. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse tirsdagene! 

Tilbudet gjennomføres med midler fra Asker Kommune, Viken Fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen.

Friluft Ung Natur #FUN

Sees!

Friluftsklubben #FUN

Friluftsklubben #FUN 5. -7. trinn Fast hver tirsdag etter skolen, hele året, foruten i skolens ferier.  Vi er klare for lek, latter, litt bøll og fine naturoppplevelser høyt og lavt i ...

Kontaktinformasjon: