Nærsnes-Bårsrud

Fellestur

Dato
16. mai kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Isdammer, Aukeåsen, Bårsrud, Flådda
Arrangører
DNT Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Det er påmelding til turen. Maksimalt 20 deltakere

Start på NÅIF-banen, grendehuset/kystbarnehagen på Nærsnes. Rett ned på sti og under hovedveien til Propsen, stranda. Vi ser på «isstablene» og litt historie om istrafikken på Nærsnes. Videre går vi langs sjøen til Grundvikveien, og bratt opp en gammel sti opp mot Morberg. Krysser Sundbyveien, og sti opp til Labråten, her blir det også fortellinger. Vardeveien forbi vanntårnet, og sti til Aukeåsen, lunsj. Ca 5 km.
Fra Aukeåsen går vi på stier ned til Vassenden ved Sørenden av Bårsrudtjern, og til Bårsrud gård. Vi tar en sving om Flådda på tilbaketuren.


En middels tur, men bratt og krevende, steinete partier, stødige, gode sko/støvler er påkrevd. Det kan også være vått noen steder.

Turens lengde er ca. 12 km, og vil være omtrent 3,5 time å gå. Så blir det en del stopp underveis med historier og annet. 


På grunn av koronasituasjonen arrangeres det ikke fellestransport. Gjeldende smittevernregler blir fulgt. Det blir satt opp deltagerliste. Det er påmelding til turen.

Nærsnes-Bårsrud

Det er påmelding til turen. Maksimalt 20 deltakere Start på NÅIF-banen, grendehuset/kystbarnehagen på Nærsnes. Rett ned på sti og under hovedveien til Propsen, stranda. Vi ser på «isstablene» og litt ...

Kontaktinformasjon:

  • Berit Noreng
  • Tlf. 97413324

Turledere:

  • Nina Carina Drøsdal
  • Bjørn Hanssen
  • Berit Noreng