Sommerkveld i Vestmarka

Fellestur

Dato
20. juni 2020 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Vestmarka, Kveldsvandring, Sommerkveld
Arrangører
DNT Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vandring i sommerkvelden er flyttet fra Krokskogen til Vestmarka på grunn av kortere kjørevei.

Vi starter på parkeringen ved Solli, og setter kursen vestover. Først går turen over Bøåsen, deretter via Kraft på Tranby opp til Glasåsen. Der håper vi på fine forhold med solen som går ned i vest, og med storslagen utsikt utover Lier og innover i Drammensmarka. Fra Glasåsen går turen nordover til Asdøltjern. Dette er åpent og trivelig landskap som egner seg godt for vandring i sommerkvelden. Framme ved Asdøltjern begynner kanskje sommermørket å senke seg for alvor. Men den siste etappen tilbake til Solli går på skogsbilvei. Så da skal nok det gå greit.

Lengden på turen er 15 km, og er beregnet å ta cirka 5 timer. Husk beskyttelse mot mygg og knott. Ta med godt med mat og drikke. Meningen er å gå uten kunstig lys, men ta med hodelykt for sikkerhets skyld.

Nasjonale regler for smittevern blir praktisert under turen. Av denne grunn er det påmelding til turen. Det arrangeres heller ikke felleskjøring fra Asker. Husk minst en meters avstand, og ta med egen antibac om du har. 

Er du syk eller har symptomer, hold deg hjemme denne gangen og bli med på tur ved en senere anledning. 

Oppmøte er direkte på parkeringsplassen på Solli kl. 19.00. 

Sommerkveld i Vestmarka

Vandring i sommerkvelden er flyttet fra Krokskogen til Vestmarka på grunn av kortere kjørevei. Vi starter på parkeringen ved Solli, og setter kursen vestover. Først går turen over Bøåsen, deretter ...

Kontaktinformasjon:

  • Lars Chr. Iversen
  • Tlf. 91580533

Turledere:

  • Lars Chr. Iversen
  • Hans Oddvar Augedal