Vestmarka Skytebanen-Sandungen

Fellestur

Dato
21. juni kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sandungen, Hovdehytta, Bergsåsen
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter fra Asker skytebane/Gjertrudsløkka. Underveis er vi innom Bergsåstoppen, et kort besøk på NIKE-batteriet, Sirivika syd for Sandungen, Hovdehytta hvor vi tar en matpause og knytter noen ord til hyttas historie, bratt ned til Bergssetra og videre et kort stykke på den første og for lengst nedlagte kjøreveien til Solli. Til slutt tilbake på Gjertrudsløkka etter først å ha gått gjennom tunet på småbruket Holtet og her kanskje bli å møtt av en flokk iltre gjess.

På grunn av smittevernsregler blir det ikke arrangert felleskjøring. Det er oppmøte på parkeringsplass ved Asker skytebane/Gjertrudsløkka i Solliveien, kl. 10.30.

Nasjonale regler for smittevern blir praktisert under turen. Av denne grunn er det påmelding til turen. Det arrangeres heller ikke felleskjøring fra Asker. Husk minst en meters avstand, og ta med egen antibac om du har. 

Er du syk eller har symptomer, hold deg hjemme denne gangen og bli med på tur ved en senere anledning. 

Turen er 12 km lang , varer snaue 4 timer og er middels anstrengende

Vestmarka Skytebanen-Sandungen

Turen starter fra Asker skytebane/Gjertrudsløkka. Underveis er vi innom Bergsåstoppen, et kort besøk på NIKE-batteriet, Sirivika syd for Sandungen, Hovdehytta hvor vi tar en matpause og knytter noen ord til ...

Kontaktinformasjon:

  • John R. Hanevold
  • Tlf. 47813111

Turledere:

  • Vidar Skovli
  • John R. Hanevold