#AskerOnsdag -Skøyter på Risenga

Dette arrangementet er over!

#AskerOnsdag

For ungdom 13-19 år

Denne #AskerOnsdagen skulle vi ha hatt med oss en bra kar fra Asker Snowboard og Freeskiklubb som lar oss få teste Snowskate! Men ettersom han dessverre ikke kan styre snøen, må vi utsette Snowskate til en annen onsdag. Isteden blir det skøyter på Risenga! Møt opp på Risenga skøytebane kl 18.00. Vi har med noen ekstra skøyter. Ellers kan man låne fra BUA i Heggedal. Gi oss gjerne beskjed dersom dere trenger å låne, så skal vi være behjelpelige med å finne.

Oppmøte: kl. 18.00

Sted: Risenga Kunstisbane, Brages vei 6, 1387 Asker.

Pris: Gratis

Husk: Husk varme uteklær og varme sko, lue og votter.

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Akershus Fylkeskommune og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag -Skøyter på Risenga

#AskerOnsdag For ungdom 13-19 år Denne #AskerOnsdagen skulle vi ha hatt med oss en bra kar fra Asker Snowboard og Freeskiklubb som lar oss få teste Snowskate! Men ettersom han dessverre ...

Kontaktinformasjon: