#AskerOnsdag -Pepperkakebaking

Dette arrangementet er over!

#AskerOnsdag -Pepperkakebaking på Friluftshuset 

For ungdom 13-19 år

 

Denne #AskerOnsdagen baker vi pepperkaker

Dette blir den siste #AskerOnsdag før jul. Denne gangen inviterer Cindy og Sverre til kreativ pepperkakebaking og inneaktivitet. 

Arrangementet er gratis. 

Oppmøte: kl. 18.00 Friluftshuset i Borgenveien 100; Se kart

Pris: Gratis

Husk: Inneklær denne gangen

 

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Akershus Fylkeskommune og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag -Pepperkakebaking

#AskerOnsdag -Pepperkakebaking på Friluftshuset  For ungdom 13-19 år   Denne #AskerOnsdagen baker vi pepperkaker Dette blir den siste #AskerOnsdag før jul. Denne gangen inviterer Cindy og Sverre til kreativ pepperkakebaking og inneaktivitet.  Arrangementet ...

Kontaktinformasjon: