Kraftkollen og Glasåsen, Vestmarka vest

Dette arrangementet er over!

Kraftkollen og Glasåsen, Vestmarka vest

Velkommen til ettermiddagstur opp på Kraftkollen (481 moh), Vestmarkas høyeste ås. Utsikten herfra er dessverre ikke så alt for imponerende. Desto mer får vi å se på når vi etterpå går ut på Glasåsen (456 moh). Her ligger hele Lierbygda for våre føtter.

Hele turen går på sti. Lengden er cirka 4 km. Terrenget er til tider kupert så man må være forberedt på noen bakker, både opp og ned. Det beregnet at turen vil ta 1 ½ time. Godt fottøy er påkrevet. På Glasåsen tar vi oss tid til en matpause.

Oppmøte er på Kraftkollen utfartsparkering (Rotuveien på Tranby) kl. 17.30. Bussrute 71 går hver halv time til/fra Asker Stasjon. Holdeplass på Tranby er Ringveien Hoppbakken. Det er ca. 300 m å gå fra holdeplassen opp til parkeringsplassen. Vi venter med å gå til buss kl. 17.00 fra Asker har ankommet ca. kl. 17.25.

Turleder er Lars Chr. Iversen (tlf. 91580533).

Kraftkollen og Glasåsen, Vestmarka vest

Kraftkollen og Glasåsen, Vestmarka vest Velkommen til ettermiddagstur opp på Kraftkollen (481 moh), Vestmarkas høyeste ås. Utsikten herfra er dessverre ikke så alt for imponerende. Desto mer får vi å ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Lars Chr. Iversen